fbpx

DE CARNIVOOR KICKSTART BUNDEL

”Ze Lachten Me Uit Toen Ik Ging Eten Zoals Mensen 100.000 Jaar Geleden Deden, Nu Doen Ze Het Zelf Ook

… Ontdek de geheimen over een slank, gezond en energiek lichaam waar geen dokter, personal trainer of voedingscoach je over zal vertellen.

Carnivoor kickstart bundel
Z

Smelt overtollig lichaamsvet weg

Z

Maak een einde aan darmklachten

Z

Enorme mentale helderheid en focus

Z

Krijg bergen zelfvertrouwen en trots

Z

Krijg meer energie dan je nodig hebt

Z

Krijg een fittere en gezondere ”look & feel”

Z

Een hoger libido en betere seksdrive

Z

Bruis van de ambitie om alles uit je leven te halen

Wat is DE CARNIVOOR KICKSTART BUNDEL?

De Carnivoor Kickstart Bundel is gemaakt om het carnivoor dieet razendsnel en foutloos te implementeren. Zo kun je het inzetten om je lichaam en gezondheid te transformeren, bergen lichaamsvet te verliezen en je weer energiek, fit en zelfverzekerd te voelen in je eigen lijf.

Binnen enkele dagen tot weken zal je gezondheid voelbaar verbeteren, zie je het getalletje op de weegschaal naar beneden schieten en krijg je een trots en zelfverzekerd gevoel als je in de spiegel kijkt.

Het carnivoor dieet focust op WAT je eet, niet op hoeveel je eet. Daarom kun je tijdens het carnivoor dieet zo veel eten als je wilt en hoef je nooit honger te lijden, calorieën te tellen of überhaupt een seconde bezig te zijn met hoeveel je eet.

Tijdens het programma leer je waarom je absoluut niet alleen maar vlees hoeft te eten en hoe je een gevarieerd, smaakvol en extreem voedzaam voedingspatroon kunt volgen.

Dit heeft de kracht om je leven te transformeren door je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Binnen nu en enkele weken herken je jezelf niet meer terug.

NU DIRECT VERKRIJGBAAR ALS DOWNLOAD

Carnivoor kickstart bundel
VANDAAG SLECHTS €27,-

NORMALE PRIJS €197,-

Je bespaart €160,-

Krijg direct toegang tot de Carnivoor Kickstart Bundel + alle bonussen voor slechts €27,-

↓DIRECT TOEGANG

 

 

Krijg binnen 2 minuten toegang.

 

DE CARNIVOOR KICKSTART BUNDEL is een verlossing

Voordat ik begon met het carnivoor dieet had ik veel moeite met mijn gezondheid. Ik was altijd vermoeid, had pijnlijke en slecht werkende darmen, zat niet altijd lekker in m’n vel, had last van vlekken en ontstekingen in mijn huid en vet verbranden wilde me ook niet echt lukken.

Ondanks het feit dat ik iedere dag mijn calorieën telde, mijn eten afwoog en uren zwoegde in de sportschool had ik nooit het idee dat ik echt gezond was. Ik wist soms wel wat kilo’s te verliezen, maar het echte resultaat waar ik al zo lang van droomde bleef uit. Ik deed gewoon wat ik overal kon lezen en wat iedereen deed, maar soms leek het alsof ik de enige was die hier problemen mee had.

Ik wist dat er een andere manier was. Daarom besloot ik me ongeveer 5 jaar geleden volledig te verdiepen in de wetenschap achter ultieme gezondheid, eten en afvallen.

Ik liep tegen een paar zeer gewaardeerde Amerikaanse doktoren aan die het carnivoor dieet gebruikten om honderdduizenden mensen te helpen gezondheidsklachten te overkomen en een slanker, fitter en gezonder lichaam te creëeren.

Ik ontdekte al snel dat, naast de enorme vetverbrandende werking, het ook binnen no-time darmklachten, vermoeidheid, ”brain fog”, gewrichtsklachten en andere gezondheidsproblemen op kan lossen.

Ik stond (en sta nog steeds) zo versteld van de resultaten die ik zelf heb behaald, dat ik heb besloten het te delen met de rest van Nederland en België. Je kunt daarom tijdelijk toegang krijgen tot alles wat ik heb gedaan en geleerd met de Carnivoor Kickstart Bundel.

 

DIT IS WAT DIT KAN BETEKEN VOOR JOUW LICHAAM EN GEZONDHEID

Ik schat de kans groot dat je niet voor 100% tevreden bent over je eigen lichaam en gezondheid. Niet omdat ik dat ”leuk” vind, maar omdat dit voor bijna iedereen geldt.

Misschien wil je alleen wat kilo’s kwijt maar is je dat tot dusver nog niet gelukt. Het carnivoor dieet gaat je hier 100% gegarandeerd mee helpen. Maar als je al langere tijd last hebt van zogenoemd ”chronische” klachten die een obstakel vormen in je leven, dan gaat deze manier van eten je compleet versteld laten staan.

Het maakt niet uit wat je tot nu toe hebt geprobeerd, wat een arts tegen je heeft gezegd of hoe lang je al last hebt van de gezondheidsklachten die je ervaart.

Je kunt hier iets aan doen en ik heb al zo veel mensen succes zien behalen met het carnivoor dieet, dat ik je kan garanderen dat je gezondheid (en daarmee je hele leven) binnen nu en een aantal weken compleet kan transformeren.

Het is hier absoluut niet nodig om jezelf uit te hongeren, nutteloze calorieën te tellen in een app of überhaupt bezig te zijn met hoeveel je eet.

Dit is de lekkerste, meest voedzame en meest snelle manier om je lichaam en gezondheid voelbaar en zichtbaar te verbeteren.

 

Het is Niet Jouw Fout, Je Krijgt De Verkeerde Informatie

Als je iets had gevonden om je klachten op te lossen dan zou je dit nu niet lezen.

Het is niet voor niks dat afvallen en gezonder leven soms onmogelijk taken lijken.

En met jou zijn er nog tientallen miljoenen mensen die hetzelfde probleem ervaren.

Ik ben hier om je te vertellen dat het niet jouw fout is.

Het ligt niet aan je ”discipline” of doorzettingsvermogen dat je nog niet het gewenste resultaat hebt behaald.

En het komt al helemaal niet omdat je klachten ”chronisch” zijn en je er niets tegen kunt doen.

Je hebt de verkeerde informatie gekregen van de verkeerde instanties en foutieve onderzoeken.

Er is een hoop misleidende informatie die jou ervan weerhoudt je gezondheid te verbeteren.

Daardoor ben je in een strijd beland die soms onmogelijk lijkt om te winnen.

Een gevecht tegen miljoenen jaren evolutie. Tegen je eigen lichaam.

Je kunt het hardste van iedereen naar het Westen rennen om de zon op te zien komen…

De kans is klein dat je daar een mooie zonsopkomst gaat zien.

Het enige wat je hoeft te weten is hoe jij jouw hormoonhuishouding weer op orde krijgt, hoe je jouw lichaam vet laat verbranden voor energie en hoe je het de tijd en energie geeft om ontstekingen op te ruimen.

Het carnivoor dieet gaat dit gegarandeerd voor je doen.

 

DIT IS ALLES WAT JE KRIJGT

Carnivoor Kickstart trainingen

Carnivoor Kickstart Trainingen

Online trainingen met één simpel doel: jou zo snel mogelijk en zonder obstakels helpen bij het implementeren van het carnivoor dieet. Jij wordt de expert en je leert tot in details wat het carnivoor dieet is, waarom het zo bijzonder effectief is en hoe het jou kan helpen bij het oplossen van ”chronische” klachten. Je legt hiermee het fundament voor optimale gezondheid en een klachtenvrij leven. Je kunt alle trainingen bekijken via onze app op je telefoon of via de computer

Carnivoor online shops

Online shops voor de beste carnivoor voedingsmiddelen

Een uitgebreid overzicht met webshops waar je de beste carnivoor voedingsmiddelen kunt krijgen tegen de beste prijs. De kwaliteit van je eten is van essentieel belang, deze shops gaan je daar gegarandeerd bij helpen! De lijst is samengesteld d.m.v. 4+ jaar ervaring.

Betaalbaar carnivoor dieet

7 Tips voor een betaalbaar carnivoor dieet

Het carnivoor dieet kan duur zijn, maar je kunt het zo duur maken als je zelf wilt! Met deze 7 kinderlijk eenvoudige, praktische tips kun je erg veel geld besparen en het carnivoor dieet toch volledig implementeren in je eigen leven. Dit is een ”must have” als je gaat starten met het carnivoor dieet met een beperkt budget.

Carnivoor How to be social

Carnivoor Dieet in 3 stappen plan

Implementeer het carnivoor dieet in slechts drie eenvoudige stappen. Na het lezen van dit stappenplan weet je precies waar je moet starten en ben je binnen no-time in staat om af te rekenen met gezondheidsklachten. Maak het niet moeilijker dan het is, volg deze drie stappen en voel, zie en merk hoe je lichaam en gezondheid veranderen.

 

 

↓VANDAAG MET 2 EXTRA BONUSSEN↓

Koude Therapie

Het programma ''Koude Therapie''

In dit razend populaire programma leer je hoe en waarom een koude douche dagelijks je vetverbranding kan versnellen, je lichaam om leert gaan met stress en een positieve invloed heeft op je hart en bloedvaten. Dit is de eenvoudigste en snelste weg naar meer energie en een betere gezondheid. ”A cold shower a day keeps the doctor away”.

Intermittent Fasting Jumpstart

Krijg toegang tot de intermittent Jumpstart en merk, zie en voel hoe intermittent fasting het resultaat dat je gaat behalen met het carnivoor dieet verbetert en versnelt. Carnivoor + intermittent fasting = gegarandeerd fantastische resultaten. Tover je lichaam om tot een vetverbrandingsmachine, waardoor overtollige kilo’s verdwijnen en ”chronische” gezondheidsklachten steeds verder naar de achtergrond gaan.

VANDAAG VOOR SLECHTS €27,-

NORMALE PRIJS €197,-

Je bespaart €160,-

Krijg toegang tot de Carnivoor Kickstart Bundel inclusief gratis bonussen  voor slechts €27,-

↓DIRECT TE DOWNLOADEN

 

 

De Laatste Methode Die Je Ooit Nodig Hebt Om Af Te Rekenen Met ”Chronische” Klachten, Een Futloos Lichaam En Overtollige Kilo’s

De Carnivoor Kickstart bundel zorgt dat je vlekkeloos en snel over kunt schakelen naar het carnivoor dieet, zodat je niet dezelfde fouten maakt en tegen dezelfde obstakels aanloopt als ik en je RAZENDSNEL verbluffende resultaten kunt gaan behalen.

Carnivoor kickstart bundel

Dit Is ALLES Wat Je Krijgt Voor Slechts €27,-

Carnivoor Kickstart trainingen

Carnivoor Kickstart Trainingen

Online trainingen met één simpel doel: jou zo snel mogelijk en zonder obstakels helpen bij het implementeren van het carnivoor dieet. Jij wordt de expert en je leert tot in details wat het carnivoor dieet is, waarom het zo bijzonder effectief is en hoe het jou kan helpen bij het oplossen van ”chronische” klachten. Je legt hiermee het fundament voor optimale gezondheid en een klachtenvrij leven. Je kunt alle trainingen bekijken via onze app op je telefoon of via de computer

Normale prijs: €97

Carnivoor online shops

Online shops voor de beste carnivoor voedingsmiddelen

Een uitgebreid overzicht met webshops waar je de beste carnivoor voedingsmiddelen kunt krijgen tegen de beste prijs. De kwaliteit van je eten is van essentieel belang, deze shops gaan je daar gegarandeerd bij helpen! De lijst is samengesteld d.m.v. 3 jaar ervaring.

Normale prijs: €10

Carnivoor dieet stappenplan

Carnivoor Dieet In 3 Stappen Plan

Een carnivoor stappenplan waarin je precies kunt lezen waar je op moet letten, wat je mag eten en hoe je voor jezelf kunt bepalen wat je allemaal kunt eten en je leert precies wat je kunt verwachten. Zo ben je goed voorbereid, houd je het veel makkelijker vol en kun je zonder obstakels starten met het carnivoor dieet

Normale prijs: €10

Betaalbaar carnivoor dieet

7 Tips voor een Betaalbaar Carnivoor Dieet

Het carnivoor dieet kan duur zijn, maar je kunt het zo duur maken als je zelf wil! Met deze 7 kinderlijk eenvoudige, praktische tips kun je erg veel geld besparen en het carnivoor dieet toch volledig implementeren in je eigen leven. Dit is een ”must have” als je gaat starten met het carnivoor dieet.

Normale prijs: €10

+ 2 TIJDELIJKE GRATIS BONUSSEN

Koude Therapie

Het programma ''Koude Therapie''

In dit razend populaire programma leer je hoe en waarom een koude douche dagelijks je vetverbranding kan versnellen, je lichaam om leert gaan met stress en een positieve invloed heeft op je hart en bloedvaten. Dit is de eenvoudigste en snelste weg naar meer energie en een betere gezondheid. ”A cold shower a day keeps the doctor away”.

Normale prijs: €97

Intermittent Fasting Jumpstart

Krijg toegang tot de intermittent Jumpstart en merk, zie en voel hoe intermittent fasting het resultaat dat je gaat behalen met het carnivoor dieet verbetert en versnelt. Carnivoor + intermittent fasting = gegarandeerd fantastische resultaten. Tover je lichaam om tot een vetverbrandingsmachine, waardoor overtollige kilo’s verdwijnen en ”chronische” gezondheidsklachten steeds verder naar de achtergrond gaan.

Normale prijs: €97

Dit Is Wat Ik Zou Doen Als Ik Mezelf ”Terug-In-De-Tijd” Advies Mocht Geven Om Een Lange, Pijnlijke en Hopeloze Zoektocht Te Verkorten Door Het Populaire Dieetadvies Te Negeren, En Mijn Gezondheid Compleet Anders Aan Te Pakken

Dit is iets nieuws, iets anders, iets wetenschappelijk bewezen maar slechts bekend bij een kleine groep mensen en gaat lijnrecht in tegen wat ”iedereen” zegt – Lees hieronder het verhaal…

Van: De laptop van Noud in zijn kantoor aan huis

Re: Hoe je een einde maakt aan een futloos lichaam en overtollige kilo’s en de richting van je leven verandert door je gezondheid te transformeren met het carnivoor dieet

Beste (toekomstige) carnivoor,

Het zal je niet verrassen dat de ”methode” die ik onthul in de Carnivoor Kickstart Bundel veel heeft veranderd voor mij.

Naast dat ik extreem makkelijk vet verbrand (eigenlijk zonder echt iets te hoeven doen)…

Heb ik af kunnen rekenen met lichamelijke pijntjes en gezondheidsklachten…

Is mijn gezondheid nu beter dan ooit…

Ben ik fitter, slanker en energieker dan ooit…

En nog beter…

Ik Voel Me Geweldig En Heb De Hele Dag Energie Voor Tien

… En zoals je dadelijk kunt lezen is dit één van de beste keuzes geweest die ik in mijn leven heb gemaakt.

En het allerbeste?

 

Ik Tel Nooit Calorieën, Ik Eet Zo Veel Ik Wil & Het Voelt Niet Eens Als Een ”Dieet”

Dit zorgt ervoor dat het makkelijk vol te houden is, dat resultaat snel komt en dat ik verbaasde blikken krijg van mensen die me vragen hoe ik het voor elkaar krijg zo eenvoudig een gezond lichaamsgewicht te behouden.

(…Zeker als ze eenmaal zien hoeveel ik eet…)

Maar afvallen was nooit mijn hoofddoel.

Ik had last van zichtbare en voelbare fysieke gezondheidsklachten en daar wilde ik graag vanaf.

Ik heb nu nooit meer last van inkakkers…

Darmproblemen en een opgeblazen gevoel zijn verleden tijd…

Ik ben scherp en heb de hele dag door de juiste focus..

Pijn in mijn spieren en gewrichten zijn verdwenen en ik heb NOOIT meer blessures…

De ontstekingen en vlekken op mijn huid zijn verdwenen…

En de laatste keer dat ik ziek was kan ik me niet eens herinneren.

Kortom, mijn lichaam functioneert vele malen beter en mijn gezondheid is extreem goed.

De informatie die ik hier met je deel…

 

Is Voor Iedereen De Snelste Manier Om Af Te Rekenen Met Weinig Energie, Overtollige Kilo’s en Een Futloos Lichaam

Ben je sceptisch?

Dat is alleen maar goed…

Je ziet door de bomen het bos niet meer als het gaat om afvallen, diëten en gezond leven.

Je komt bijna dagelijks nieuwe dingen tegen en ze beloven je allemaal gouden bergen.

En daarbij…

Vlees eten (en vet eten) wordt al jaren lang in een kwaad daglicht gezet door de ”gezondheidsindustrie”.

Het zou slecht zijn voor onze gezondheid…

Het zorgt voor overgewicht…

Het zou kanker veroorzaken…

Het is slecht voor je Cholesterol…

En het zou de natuur om zeep helpen…

 

Maar Deze Zorgwekkende Cijfers Laten Iets Heel Anders Zien…

In de afgelopen 20 jaar heeft het veganistische dieet aan terrein gewonnen.

Volgens het CBS is in 2020 1 op de 3 mensen minder vlees gaan eten…

De gezondheidscijfers gaan echter hard de verkeerde kant in…

Jaarlijks sterven er ruim 10miljoen mensen aan kanker.

20miljoen mensen aan hart- en vaatziekten.

50miljoen mensen lijden onder Alzheimer.

En schrik niet. Meer dan 500miljoen mensen hebben Diabetes. Een half miljard!

In Nederland doen we hier net zo goed aan mee.

MEER DAN 50% van de Nederlanders boven de 18 jaar heeft overgewicht.

Als dat nog niet genoeg is…

1,1 miljoen Nederlanders hebben Diabetes (1 op de 15).

En RUIM 10 miljoen Nederlanders kampen met één of meerdere chronische gezondheidsklachten.

ANGSTAANJAGEND.

Al deze ziektes en aandoeningen zijn een direct of indirect gevolg van een verkeerde leefstijl.

Dit zijn niet mijn woorden, maar die van het CBS.

 

Dit Is Wat Mensen Miljoenen Jaren Lang Hebben Gegeten

Mensen leven al ruim 350 duizend jaar op deze planeet en mensachtigen al ruim 4,5 miljoen jaar.

In al deze jaren hebben zij voor ruim 80% geleefd op energie en voedingsstoffen afkomstig uit dierlijke producten.

Dit was veruit het meest voedzame en energierijke eten dat zij konden krijgen (en vandaag de dag nog steeds)…

We bestaan uit vlees en vet en we aten voornamelijk vlees en vet.

Onze hersenen bestaan voor 80% uit vet…

Iedere cel in ons lichaam bestaat uit vet…

Onze geslachtshormonen bestaan uit vet…

Vitaminen worden opgenomen door vet…

De lijst is eindeloos.

Je Wil Natuurlijk Bewijs Dat Het Carnivoor Dieet Werkt

Je wilt bewijs dat het werkt voor mij.

Je wilt bewijs dat het werkt voor anderen.

Maar het allerbelangrijkste is dat je bewijs wil dat het ook gaat werken voor jou.

Maar, lees eerst even de kleine lettertjes (die ik niet verstop):

Ik heb zelf vele methodes uitgeprobeerd, ik heb honderden uren gestudeerd en heb jaren gezocht naar de de manier om ultieme gezondheid te garanderen en een fit, slank en sterk lichaam te creëeren.

En daar heb ik één hele belangrijk les uitgehaald…

Iedere ”how to informatie” die je koopt werkt alleen als je 100% inzet toont en actie onderneemt.

Als je dat niet wilt of kunt accepteren dan koop de Carnivoor Kickstart Bundel aub NIET.

Wil je wel graag actie ondernemen? Dan lees verder hoe dit jouw lichaam en gezondheid kan transformeren.

 

Ik Gebruik Een Compleet Andere Methode Dan ”Normaal” Waarover Je Op Deze Pagina Kunt Lezen

Er zijn wereldwijd steeds meer artsen en zeer gewaardeerde professoren die het Carnivoor Dieet aanraden om af te rekenen met zogenoemd ”chronische” klachten.

Duizenden mensen in Nederland en België profiteren al van een extreem hoge vetverbranding via deze natuurlijke en makkelijke methode…

… Terwijl ze ook nog eens veel tijd en moeite besparen, niet de hele dag bezig zijn met eten en de strijd tegen honger en ”snaaimomenten” hebben gewonnen.

En het beste van alles is dat hun gezondheid naar een ”next level” gaat, ze bergen energie krijgen en letterlijk levensjaren terugwinnen.

Ik Ben Niet De Enige… Dit Heeft Het Voor Anderen Gedaan…

(Ik heb vanwege privacy de namen wazig gemaakt)

Mensen behalen al resultaat in slechts enkele dagen tot weken…

Ze vallen gemakkelijk vele kilo’s af…

Lichamelijke kwaaltjes verdwijnen…

En iedereen geeft aan veel meer energie te krijgen.

De reden dat deze methode zo goed werkt is…

Omdat Deze Manier Van Eten Onze Genen Matcht, Ontstekingen Uitdooft En Zorgt Dat Het Lichaam Voornamelijk Vet Gebruikt Als Brandstof

Je kunt er zeker van zijn dat de Carnivoor Kickstart Bundel anders is dan je ooit heb gehoord of gezien…

… Dit is iets compleet anders, want…

Χ Bij ons ligt de focus niet op giftige medicijnen of andere kunstmatige hulpmiddelen om symptomen te onderdrukken

Χ Bij ons ligt de focus niet op het tellen van calorieën of punten

Χ Bij ons ligt de focus niet op jezelf uithongeren

Χ Bij ons hoef je je niet schuldig te voelen voor een feestje of etentje in het weekend

Χ Wij focussen ons niets eens op calorieën of op ‘hoeveel’ we eten

Wij focussen ons alleen maar op het eten van energierijke, voedzame voeding die je genen matcht, ontstekingen uitdooft, je hormoonhuishouding optimaliseert en de natuurlijke werking van je lichaam herstelt (waardoor klachten verdwijnen)

Zoals ik al zei…

Dit is een ”nieuwe” aanpak en het heeft de kracht om je gezondheid en je hele leven compleet te veranderen.

Ik kan het beamen…

Want dat heeft het voor mij ook gedaan.

Toen ik steeds dieper in het carnivoor dieet dook kon ik stoppen met al de kunstmatige onzin en kon ik eindelijk op een makkelijk en natuurlijke manier afrekenen met klachten en sterk, fit en gezond worden.

Χ Ik stopte met doktersbezoeken waarbij de enige oplossing alleen maar MEDICIJNEN waren

Χ Ik stopte met calorieën tellen en heb ze zelfs volledig verbannen uit mijn leven

Χ Ik stopte met ”minder eten” en mezelf uithongeren om af te vallen en vet te verbranden

Χ Ik stopte met dagelijkse ”power naps” omdat ik mijn ogen niet open kon houden van vermoeidheid

Χ Ik stopte met me schuldig voelen als ik een feestje of etentje had en een keer ‘uit de bocht vloog’

Het heeft voor mij alles makkelijker gemaakt en ik heb een hele andere kijk gekregen op eten en gezond leven.

Zo Gaat Het Voor De Meeste Mensen Die Worstelen Met Gezondheidsklachten En Hier Iets Aan Willen Doen

Uit ervaring en veel gesprekken met klanten en mensen om me heen weet ik dat het oplossen van gezondheidsklachten en behoorlijk opgave kan zijn.

Het is niet voor niks dat ruim 10 miljoen Nederlanders (in België zijn soortgelijke cijfers) kampen met één of meerdere chronische aandoeningen.

De reguliere zorg, artsen en ”doorsnee” diëtisten en therapeuten geven nooit een oplossing, maar zijn gericht op symptoomonderdrukking.

Dat brengt een hoop mensen in een eindeloze strijd tegen de klachten waar ze last van hebben, zonder dat ze daar een duidelijke verklaring voor hebben gekregen, laat staan een oplossing.

Zo ziet het er in 9 van de 10 gevallen uit (zo is het voor mij ook lange tijd gegaan)

En ik weet zeker dat als je al lang(ere) tijd op zoek bent naar een oplossing voor je gezondheidsklachten, dat dit heel herkenbaar is:

Stap 1: Je merkt te veel lichaamsvet op, hebt weinig energie en bent niet tevreden over je lichaam, gezondheid en uiterlijk – je besluit op dieet te gaan

Stap 2: Je volgt een dieet dat is gebaseerd op ”minder calorieën eten en meer bewegen” en pijnigt jezelf met constante honger

Stap 3: Je krijgt te weinig voedingsstoffen binnen waardoor je lichaam schreeuwt om eten

Stap 4: Je hebt weinig energie, je raakt geïrriteerd, je hebt honger en kunt alleen maar aan eten denken

Stap 5: Je zet een paar dagen / weken door op wilskracht

Stap 6: Je zondigt één keer… nog een keer… en eet vervolgens alles wat los en vast zit

Stap 7: Je verliest niet (snel) genoeg gewicht, je blijft je futloos voelen en je ziet niet genoeg resultaat in de spiegel en besluit de handdoek in de ring te gooien

Stap 8: Je gaat toch nog een poging wagen – een aantal maanden later begin je weer met een nieuw dieet

Je kunt vervolgens jezelf de schuld geven…

Denken dat je niet genoeg doorzettingsvermogen en discipline hebt…

Of dat afvallen en gezond leven simpelweg niet voor jou is weggelegd…

Maar dat is veel te kort door de bocht.

Ook jij kunt makkelijk gewicht verliezen…

Ook jij kunt makkelijk veel meer energie krijgen en je fitter voelen…

Ook jij kunt veel lichamelijke klachten binnen no-time oplossen…

En ook jij kunt weer bruisen van de ambitie door je gezondheid te transformeren.

Maar je hebt wel de juiste strategieën en inzichten nodig.

Anders blijft de hierboven beschreven strijd altijd voortduren.

En dat is niet wat ik wens voor jou.

Ik heb de juiste strategieën en inzichten gevonden en ben uit dit eindeloze gevecht weten te ontsnappen.

Ik ben de afgelopen tijd bezig geweest om alles wat je moet weten om vlekkeloos te starten in eenvoudige ”kickstart” te bundelen.

Zodat ook anderen hier gebruik van kunnen maken en op een snelle en simpele manier kunnen starten met het carnivoor dieet, zonder fouten te maken en tegen obstakels te lopen.

Ik heb het ”De Carnivoor Kickstart Bundel” genoemd en jij kunt er binnen 2 minuten mee beginnen.

 

Carnivoor kickstart bundel

Vandaag slechts €27,-

Normale prijs €197,-

Je bespaart €160,- (81% korting)

↓DIRECT AAN DE SLAG↓

Ik Zal Mezelf Even Voorstellen En Uitleggen Hoe Dit Tot Stand Is Gekomen

Noud van der Vloet

Mijn naam is Noud van der Vloet, eigenaar van Reverse Health.

Zo’n 6 jaar geleden besloot ik het helemaal anders te gaan doen.

Ik volgde de hedendaagse voedingsrichtlijnen en deed wat ik overal kon lezen.

Ik telde calorieën…

Ik at ‘netjes’ 6 maaltijden per dag om mijn verbranding aan de gang te houden…(soms zelfs vaker)

Ik kreeg genoeg groenten en fruit binnen…

En ik probeerde lichaamsvet te verbranden door extra veel te bewegen en te sporten.

Maar ondanks het idee dat ik ‘gezond’ bezig was voelde ik me alles behalve gezond en fit.

Ik was altijd vermoeid…

Ik had de hele dag last van inkakkers…

Veel last van mijn darmen en altijd een opgeblazen gevoel…

En vet verbranden wilde me ook niet echt lukken.

Ik probeerde het voor mezelf te verstoppen omdat ik er van overtuigd was dat ik gezond leefde.

Er kwam zelfs een periode dat ik me druk maakte om mijn gezondheid.

Want tja, als je doet wat je overal kunt lezen en je voelt je toch altijd vermoeid en ellendig…

Wat is er dan aan de hand met mijn gezondheid?

Op Deze Manier Wilde Het Me Maar Niet Lukken Om Vet Te Verbranden En Meer Energie Te Krijgen

Ik was fanatiek sportschool bezoeker en groeide in een paar jaar uit tot een grote sterke gast van 105+ kilo.

Naast de enorme spiermassa die ik was aangekomen was een groot deel ook lichaamsvet.

En dat vindt natuurlijk niemand leuk…

Om dit te verliezen ging ik minder eten en probeerde ik extra veel te bewegen.

Ik verloor wel wat kilo’s maar daar hield het ook al snel bij op.

Ik had constant honger…

Kon alleen maar aan eten denken…

Had veel minder energie…

En merkte dat ik minder goed in mijn vel zat.

In de weekenden corrigeerde ik mijn ‘minder eten’ strategie vaak door alles te eten wat los en vast zat.

De drang naar lekker eten was gewoon niet te weerhouden en het won bijna iedere keer van mijn wilskracht.

Het resultaat waar ik van droomde kwam er natuurlijk niet.

Ik begon aan mezelf te twijfelen en gaf mezelf de schuld. Afvallen leek voor mij gewoon niet weggelegd.

Ik hield gewoon te veel van lekker eten…

Tegelijk keek ik iedere ochtend in de spiegel met een ontevreden gevoel. Ik wilde het zo graag maar de strijd bleef voortduren.

Ik kon niet meer tegen die vermoeidheid….

Ik wilde meer energie en me goed voelen….

En ik wilde het overtollige vet wegsmelten zodat ik tevreden in de spiegel kon kijken.

 

Nu Verkeer Ik In Extreem Goede Gezondheid En Ben Ik Fitter, Slanker En Energieker Dan ooit

Ik was vastberaden en had een droom die ik wilde bereiken.

Ik wilde me gezond voelen…

Fit en veel energie…

En ik wilde tevreden zijn wanneer ik in de spiegel keek.

Ik snakte naar het resultaat waar ik al zo lang hard voor werkte.

Het is nu iets meer dan drie jaar geleden dat ik in aanraking kwam met het carnivoor dieet.

Hoe verder ik me erin verdiepte des te duidelijker het voor mij werd waarom ik me zo belabberd voelde en waarom het me niet lukte om vet te verbranden.

Ik las verhalen van ‘gebruikers’ en luisterde naar zeer gewaardeerde doktoren en wetenschappers die deze manier van eten adviseren.

De verhalen die ik hoorde en las omschreven de situatie waar ik op dat moment in zat tot in detail.

Ik ontdekte de simpele reden waarom ik zo vermoeid was.

Waarom ik moeite had met vet verbranden…

Waarom ik last had van mijn darmen…

Waarom ik altijd honger had en alleen maar aan eten kon denken…

En waarom ik het altijd verloor van onbedwingbare vreetbuien.

Ik leerde waarom het absoluut niet nodig is om ‘minder calorieën’ te eten als je af wil vallen.

Ik las over het feit dat calorieën er niet toe doen en dat het compleet nutteloos is om calorieën te tellen en geobsedeerd bezig te zijn met hoeveel calorieën je binnen krijgt.

En uit de resultaten die ik behaalde bleek dat het veel meer gaat om WAT en WANNEER je eet dan om hoeveel je eet.

 

Je Wordt Verlost Van De Eindeloze Strijd Tegen De Kilo’s, Weinig Energie En Andere Lichamelijke Problemen – Je Voelt Je ”Super Human”

En stel je eens voor wat je met al die energie en vrijheid kunt doen. Je kunt er weer op uit en dromen waarmaken die je al lange tijd koestert.

Je kunt leven en eten in vrijheid, hoeft jezelf nooit meer uit te hongeren en kunt genieten van veel, voedzaam en smaakvol eten.

Laat me je een vraag stellen…

Op hoeveel verschillende manieren heb jij de afgelopen jaren geprobeerd om af te vallen en je fysieke doelen te behalen?

Ben je minder gaan eten en meer gaan bewegen?

Ben je calorieën gaan tellen?

Sonja Bakker?

Koolhydraatarm dieet?

Vegan / Vegetarisch

Of ben je bij Weight Watchers geweest?

Ik ga je iets verklappen dat je misschien niet zo leuk vindt.

Klaar voor? Komt ie:

Ik ben eigenlijk gek om dit te onthullen. Want net als in de medische wereld is het in de ”gezondheidsindustrie” nooit de bedoeling om je echt te helpen.

Medicijnen helpen tegen symptomen, maar het echte probleem zit veel dieper. Medicijnen pakken nooit de oorzaak aan.

Daarom blijven mensen de medicijnen jarenlang kopen. En dat is big business.

In de wereld van afvallen en gezond leven is dat hetzelfde. Andere ”guru’s” en coaches verdienen bakken met geld door jou (onbewust) het verkeerde te leren.

Zodat je nieuwe diëten en afslank producten blijft kopen. Aan een gezond mens valt ten slotte geen geld te verdienen.

Ben je er klaar voor?

 

Carnivoor kickstart bundel

Vandaag slechts €27,-

Normale prijs €197,-

Je bespaart €160,- (81% korting)

↓DIRECT AAN DE SLAG↓

Dit Is Waarom Jij Weinig Energie En Andere Lichamelijke Klachten Hebt…

De extreem bewerkte voeding die de meeste mensen eten zorgt voor eindeloos veel ontstekingen in het lichaam.

Ontstekingen worden snel opgeruimd door het lichaam…

Maar het wordt pas echt een probleem als er constante laaggradige ontstekingen aanwezig zijn.

Zolang je de oorzaak niet oplost (extreem bewerkt eten)…

Zullen ontstekingen aanwezig blijven.

Deze kunnen na verloop van tijd op IEDERE plek in je lichaam voor problemen zorgen.

De één krijgt darmproblemen door constante ontstekingen in de darmen…

De ander krijgt spier- en gewrichtsproblemen…

Sommigen krijgen schildklierproblemen…

Anderen hebben last van ”brain fog”…

En bijna IEDEREEN heeft last van vermoeidheid.

Waar het probleem bij jou ook zit…

Ik kan je garanderen dat het wordt veroorzaakt door laaggradige ontstekingen.

Planten Willen NIET Dat Je Ze Eet…

Planten leven al 450 miljoen jaar op deze wereld (veel langer dan wij).

JA! Planten zijn levende wezens…

Uiteindelijk is het enige doel van levende wezens voortplanten en genen doorgeven aan de volgende generatie.

En dit kan NIET als ze worden opgegeten door roofdieren en/of insecten.

Maar planten kunnen niet wegrennen…

En daarom hebben ze door de evolutie heen allerlei beschermingsmechanismen ontwikkeld.

Planten beschermen zich voornamelijk met gifstoffen.

Deze gifstoffen eet je, komen in je lichaam terecht en hebben daar vrijspel om voor allerlei problemen te zorgen.

Ontstekingen in de darmen…

Een lekkende darmwand…

En voorkomen dat essentiële voedingsstoffen kunnen worden opgenomen.

Ja… planten zijn slimmer dan we denken.

En soms is het beter ze volledig te vermijden.

Want, al geldt het niet voor iedereen…

Veel mensen zijn gevoelig voor de gifstoffen van planten.

Met De Carnivoor Kickstart Bundel Herstelt Je Lichaam Van Ontstekingen, Verbrand Je Makkelijk Lichaamsvet En Krijg Je Meer Energie Dan je Nodig hebt

Je lichaam kan alleen ”presteren” als het de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en als schadelijke stoffen buiten blijven.

Alles werkt dan beter…

Je herstel beter na het sporten…

Je krijgt enorme mentale helderheid…

Je libido verbetert…

Je krijgt meer energie dan je nodig hebt…

Lichaamsvet smelt weg als sneeuw voor de zon…

En je zit beter in je vel dan ooit.

Andere diëten focussen alleen maar op minder calorieën eten en meer bewegen.

Voor je het weet ben je calorieën aan het tellen, jezelf aan het uithongeren en gooi je binnen 3 weken de handdoek in de ring.

Die strijd heb ik lange tijd gevoerd, en het is absoluut niet tof.

Met dat gezegd hebbende… hier is de deal…

Met de Carnivoor Kickstart Bundel leer je de ins en outs van het Carnivoor dieet, zodat jij je lichaam kunt herstellen, in optimale gezondheid kunt verkeren…

… En eindelijk af kunt rekenen met overtollige kilo’s en fysieke klachten die een obstakel vormen in je leven.

Binnen een paar uur kijk je alle video’s uit het programma, weet je precies wat je moet doen en ben je klaar om te KNALLEN!

Door het carnivoor voorbeeld weekmenu krijg je een goed inzicht in hoe een week lang carnivoor eten eruit ziet.

 

Weet Je Wat? Ik Durf Hier Gerust Mijn Hele Reputatie Voor Op Het Spel Te Zetten

Jij gaat resultaat behalen…

 

Als jij je houdt aan de inzichten en richtlijnen die ik je geef in de Carnivoor Kickstart Bundel.

Als jij begint met het programma dan gaan je lichaam, energieniveau en algehele gezondheid veranderen op een manier waar je voorheen alleen van kon dromen.

Als Wij Dit Kunnen, Dan Kan Jij Het Ook!

Want inmiddels zijn er ook al honderdduizenden anderen die dit doen.

Klanten van mij…

Maar ook vele mensen wereldwijd waaronder bekende doktoren en wetenschappers.

Hier zijn wat resultaten:

Deze mevrouw (66 jaar) verbeterde haar Reumatoïde Artrits sterk en werd verlost van diabetes type 2. Ze geeft aan geen ”brain fog” meer te hebben, mentaal kalmer te zijn en een hoop andere voordelen te ervaren

Deze meneer kon al zijn medicijnen in de kliko gooien en voelt zich beter dan in de 30 jaar hiervoor

Slechts twee maanden carnivoor en verlost van alle darmklachten!

Deze klant was binnen 2 dagen!! verlost van de extreme pijnklachten van endometriose en is nu weer ”een gelukkige vrouw zonder kwaaltjes”

En Hier Is Nog Een Reden Waarom Dit Je Gaat Lukken

Het heeft mij letterlijk jaren gekost om tot deze kennis en informatie te komen.

Ik ben zelf al bijna 10 jaar actief in de gezondheid- en ‘dieetbranche’. En naast de honderden uren studie heb ik alles geprobeerd wat op mijn pad kwam.

Dus je kunt er vanuit gaan dat ik niets aan toeval heb overgelaten voor je.

Ik heb alles zelf uitgezocht en uitgeprobeerd.

Wat betekent dat… jij zelf niets meer hoeft uit te zoeken.

Je hoeft alleen maar de kinderlijk eenvoudige inzichten uit de Carnivoor Kickstart Bundel te volgen…

… En het meest belangrijke… actie ondernemen. That’s it!

Dit Gaat De Carnivoor Kickstart Bundel Voor Je betekenen..

Z

Je lichaam gaat voornamelijk vet verbranden als brandstof, zodat lichaamsvet wegsmelt en het je geen moeite meer kost om het weg te houden

Z

Je maakt een einde aan chronische vermoeidheid, je energieniveau schiet door het dak heen en je krijgt een constant energieniveau door de dag heen

Z

Je darmen herstellen en gaan weer werken zoals het hoort, zodat een opgeblazen gevoel en krampen tot het verleden behoren

Z

Eventuele huidproblemen zoals acné, eczeem en Psoriasis verdwijnen, zodat je huid weer gaat stralen en jij je voortaan weer zeker kunt voelen

Z

Je libido verbetert en je voelt je meer aangetrokken tot je partner, vriend of vriendin, waardoor de vlam aanwakkert en de spanning in je relatie (en slaapkamer) terug komt

Z

Je wordt bekrachtigt met meer ambitie en energie om alles uit je leven te halen

Z

Je krijgt extreme mentale helderheid en je focus, concentratie en motivatie gaan naar een veel hoger niveau

Z

Je krijgt meer zelfvertrouwen, je bent torts als je in de spiegel kijkt en je zit beter in je vel dan ooit te voren

Plus Je Krijgt Ook Nog Toegang Tot De Intermittent Fasting Masterclass T.W.V €97,-

Intermittent Fasting schema's

Weet Dat Er Absoluut Geen Addertje Onder Het Gras Zit…

Ik besef dat hetgeen dat ik hier aanbied heel goedkoop is, en dat ik het bijna weg geef…

En wellicht vraag jij je af:

”Als het allemaal zo goed werkt en mensen behalen zulke goede resultaten, waarom geef je het dan weg voor bijna niets…??”

Andere coaches en bedrijven verkopen producten van €250 of zelfs veel meer…

… En ik heb ook 1-op-1 coachingstraject waar mijn klanten minimaal €999,- voor betalen.

Dus er zal toch wel ergens een addertje onder het gras zitten?

Maar je hoeft je nergens zorgen om te maken… ik geef de carnivoor kickstart bundel inclusief alle bonussen weg voor slechts €27,- om ”mijn beste beentje voor te zetten…”

Om JOU te laten ervaren hoe krachtig dit is…

En om te laten zien hoe waardevol het is om mij in je leven te hebben.

Mijn hoop is vervolgens dat je met de strategieën aan de slag gaat, je eindeloos veel goede resultaten behaalt en je weer aan mij denkt als je ”de volgende stap” gaat zetten op jouw pad naar ultieme gezondheid.

Maar met dat gezegd hebbende, er is ÉÉN ding dat ik wil dat je in gedachte houdt…

Dit Staat Niet Voor Altijd Online Voor Deze Prijs

Carnivoor kickstart bundel

Door de Carnivoor Kickstart tijdelijk voor een lage prijs aan te bieden kan ik meer mensen helpen.

Ik kan meer mensen laten zien wat voor ongekende effecten het Carnivoor dieet heeft op onze gezondheid.

Want dat is wat we nodig hebben in Nederland, gezonde mensen die veel energie hebben en goed in hun vel zitten!

Je kunt je voorstellen dat ik weinig overhoud aan de €27,- die ik voor de hele bundel vraag.

Sterker nog… het gaat me waarschijnlijk geld kosten. Voor iedereen die op deze pagina komt moet ik geld betalen aan advertentieplatformen.

Waarom zou ik dat doen?

Ik ben zo overtuigd van de strategieën dat ik zeker weet dat jij resultaat gaat behalen, mits je actie onderneemt.

Je bent vervolgens zo onder de indruk dat je ook de volgende keer weer bij mij aanklopt als je de volgende stap zet naar een goede gezondheid.

Maar goed, met dat allemaal gezegd hebbende, weet dat dit een tijdelijke aanbieding is.

Ik kan het simpelweg niet voor altijd aanbieden voor deze prijs.

Oh… en als je het jezelf afvroeg…

Natuurlijk is er een niet goed geld terug garantie.

Het is naar mijn mening zelfs…

De Beste Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie Die Er Bestaat

carnivoor dieet video training

Ik wil dat jij je aanmeldt met een gerust hart.

Ook al is het maar €27,-. Je hebt hard gewerkt voor dit geld.

Dus dit is wat ik voor je kan en ga doen:

Krijg toegang tot de Carnivoor Kickstart Bundel voor slechts €27.

Bekijk het, ga aan de slag en onderneem actie.

Als je niet absoluut verbaasd bent over alles wat je leert en de resultaten die je behaalt…

Dan stuur je me binnen 30 dagen een mailtje en stort ik meteen het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

Lijkt je dat een goede deal?

Zo kun je het geheel risicovrij uitproberen.

 

Aangezien je het zo ver gehaald hebt op deze pagina, denk ik dat je klaar bent om te bestellen…

 

Carnivoor kickstart bundel

Vandaag slechts €27,-

Normale prijs €197,-

Je bespaart €160,- (81% korting)

↓DIRECT AAN DE SLAG↓

Op jouw succes,

Noud

P.S. Weet dat je een niet-goed-geld-terug-garantie hebt van 30 dagen

Krijg binnen 2 minuten toegang, onderneem actie en behaal resultaat.

Als je niet tevreden bent om wat voor reden dan ook (en ik meen het – ELKE reden), dan krijg je zonder gedoe je geld terug.

 

Nog Één Keer Alles Wat Je Vandaag Krijgt

Carnivoor Kickstart trainingen

Carnivoor Kickstart Trainingen

Online trainingen met één simpel doel: jou zo snel mogelijk en zonder obstakels helpen bij het implementeren van het carnivoor dieet. Jij wordt de expert en je leert tot in details wat het carnivoor dieet is, waarom het zo bijzonder effectief is en hoe het jou kan helpen bij het oplossen van ”chronische” klachten. Je legt hiermee het fundament voor optimale gezondheid en een klachtenvrij leven. Je kunt alle trainingen bekijken via onze app op je telefoon of via de computer

Normale prijs: €97

Carnivoor online shops

Online shops voor de beste carnivoor voedingsmiddelen

Een uitgebreid overzicht met webshops waar je de beste carnivoor voedingsmiddelen kunt krijgen tegen de beste prijs. De kwaliteit van je eten is van essentieel belang, deze shops gaan je daar gegarandeerd bij helpen! De lijst is samengesteld d.m.v. 3 jaar ervaring.

Normale prijs: €10

Carnivoor dieet stappenplan

Carnivoor Dieet In 3 Stappen Plan

Een carnivoor stappenplan waarin je precies kunt lezen waar je op moet letten, wat je mag eten en hoe je voor jezelf kunt bepalen wat je allemaal kunt eten en je leert precies wat je kunt verwachten. Zo ben je goed voorbereid, houd je het veel makkelijker vol en kun je zonder obstakels starten met het carnivoor dieet

Normale prijs: €10

Betaalbaar carnivoor dieet

7 Tips voor een Betaalbaar Carnivoor Dieet

Het carnivoor dieet kan duur zijn, maar je kunt het zo duur maken als je zelf wil! Met deze 7 kinderlijk eenvoudige, praktische tips kun je erg veel geld besparen en het carnivoor dieet toch volledig implementeren in je eigen leven. Dit is een ”must have” als je gaat starten met het carnivoor dieet.

Normale prijs: €10

+ TIJDELIJKE GRATIS BONUS

Koude Therapie

Het programma ''Koude Therapie''

In dit razend populaire programma leer je hoe en waarom een koude douche dagelijks je vetverbranding kan versnellen, je lichaam om leert gaan met stress en een positieve invloed heeft op je hart en bloedvaten. Dit is de eenvoudigste en snelste weg naar meer energie en een betere gezondheid. ”A cold shower a day keeps the doctor away”.

Normale prijs: €97

Intermittent Fasting Jumpstart

Krijg toegang tot de intermittent Jumpstart en merk, zie en voel hoe intermittent fasting het resultaat dat je gaat behalen met het carnivoor dieet verbetert en versnelt. Carnivoor + intermittent fasting = gegarandeerd fantastische resultaten. Tover je lichaam om tot een vetverbrandingsmachine, waardoor overtollige kilo’s verdwijnen en ”chronische” gezondheidsklachten steeds verder naar de achtergrond gaan.

Normale prijs: €97

Je Hebt Nu 3 Keuzes…

❌ Je doet nu helemaal niets en blijft staan waar je staat. Je blijft in strijd tegen gezondheidsklachten, overtollige kilo’s en een lichaam dat niet doet wat je graag zou willen

❌ Je trekt de stoute schoenen aan en gaat zelf jaren, honderden uren, bloed zweet en tranen steken in het vinden van de strategieën en inzichten die je gaat krijgen in de Carnivoor Kickstart Bundel, met het risico ze niet te vinden en nooit resultaat te boeken.

✅  Je doet nu een kleine éénmalige investering in en krijgt de handvaten, inzichten en strategieën waarmee je zonder moeilijkheden kunt starten met het Carnivoor dieet. Je leert in een paar uur hoe je het beste resultaat behaalt, waar je op moet letten en wat je kunt verwachten. Binnen nu en enkele weken voel, zie en merk je hoe je lichaam en gezondheid transformeren (meest gekozen)