fbpx

Zou een beschadigde lever de verborgen oorzaak kunnen zijn van vermoeidheid, overgewicht en darmproblemen? – Gezondheidsexpert legt uit:

Nieuws

Geschreven door Reverse Health

Vrijdag, 05-04-2024

Revolutionaire huidverzorging

Noud van der Vloet hielp de afgelopen jaren 3000+ mannen en vrouwen naar een betere gezondheid, en ontdekte dat een ongezonde, beschadigde en vervette lever voor en hoop gezondheidsklachten kan zorgen.

”Bij de verwerking van voeding denken we vaak alleen maar aan onze darmen, maar de meeste mensen weten niet dat de lever het middelpunt van het verteringsproces is. Leverziekten zijn de afgelopen 50 jaar enorm toegenomen, mede door chemische stoffen in de omgeving, bewerkte voeding en alcoholgebruik” – Zegt van der Vloet.

Volgens hem kan een lever die niet goed functioneert direct zorgen voor enorme vermoeidheid, darmproblemen, een opgeblazen gevoel, brain fog, overgewicht en een hoop andere fysieke en mentale klachten.

”Als je regelmatig last hebt van deze klachten, zeker rondom je maaltijden, dan kan het heel verstandig zijn om hier iets aan te doen…” gaat hij verder.

Lonneke koopman - Vital Light

Een ongezonde lever vermindert de kwaliteit van leven

De lever is een centraal orgaan in de spijsvertering en heeft verschillende onmisbare functies, zoals: ontgifting van het bloed, de vetverbranding, optimale darmfunctie en de opslag van essentiële voedingsstoffen als ijzer en vitamine D, K, E en A.

Een ongezonde lever zorgt voor constante vermoeidheid, heeft een direct negatief effect op je humeur en laat je soms met je tong op de schoenen lopen van uitputting.

”Omdat de lever een onmisbare rol speelt in het vetmetabolisme heeft een ongezonde lever ook een directe connectie met overgewicht en/of moeite om gewicht te verliezen…” – geeft van der Vloet aan.

”Als de lever minder efficiënt vet omzet naar energie, stapelt het op in het orgaan, ontstaat er leververvetting en gaat de leverfunctie alleen maar verder achteruit” vervolgt hij.

Dit heeft vervolgens een negatief effect op de gehele spijsvertering en kan zorgen voor klachten als constipatie, een opgeblazen gevoel, brain fog, diarree en inkakkers na het eten.

Dit is de onderliggende oorzaak van leverbeschadiging

Lonneke koopman - Vital Light

De meeste mensen doen een hoop om zo veel mogelijk toxische stoffen te vermijden, maar vergeten het allerbelangrijkste: hun lever en hele lichaam beschermen tegen toxische stoffen.

Het is onomstreden dat mensen tegenwoordig op een constante basis, dag in dag uit, worden blootgesteld aan een berg chemicaliën. Medicijnresten in drinkwater, pesticiden, zware metalen, plastic deeltjes, suiker, luchtverontreiniging, alcohol en ga zo maar door.

Alles wat via onze voeding, de lucht die we inademen of andere ingangen binnenkomt in ons lichaam gaat eerst langs de lever om daar gefilterd te worden. Het is de beschermde factor tegen chemische stoffen en ziekteverwekkers van buitenaf.

De stortvloed van chemicaliën zet enorme druk op de lever en kan de levercellen op den duur beschadigen, waardoor optimale leverfunctie afneemt.

Vaak is dit een lang proces verdeeld over jaren, maar als de lever eenmaal niet optimaal meer functioneert dan heeft dit een slopend effect op je algehele gezondheid.

”Het bijzondere aan de lever is dat het orgaan een enorm zelfherstellend vermogen heeft…” zegt van der Vloet. Als je lever de juiste aandacht en voedingsstoffen krijgt dan kan hij bijna altijd grotendeels herstellen”.

Dit is een betere optie dan detox kuren

Sommige mensen volgen eens in de paar maanden een detox om de lever en de rest van het lichaam te ontreinigen. Daar is in principe niets mis mee, maar de betere optie is om je lichaam in eerste instantie te ondersteunen in het opruimen van chemische stoffen en ziekteverwekkers.

Het menselijk lichaam is, mede door de lever, heel goed in staat om toxische stoffen te neutraliseren en uit te scheiden. Hier kan het echter wel wat hulp bij gebruiken, zeker in de wereld van tegenwoordig.

Je kunt er voor kiezen om toxische stoffen deels toe te laten, de lever te laten beschadigen en vervolgens eens in de zo veel tijd te ”detoxen”, maar je kunt de lever veel beter beschermen en ondersteunen aan de voorkant.

Liver Protection beschermt de lever en brengt optimale leverfunctie terug

Rood en infrarood licht voor huidverbetering

Liver Protection™ is een wetenschappelijk onderbouwd supplement dat de lever beschermt en ondersteunt in het uitscheiden van chemische stoffen en ziekteverwekkers.

De vier werkende stoffen in Liver Protection™ zijn klinisch effectief bewezen om de spijsvertering te herstellen, de ontgifting van het bloed te verbeteren en het zelfhelende vermogen van de lever te activeren.

Hierdoor krijg je weer een optimale darmfunctie, kan je lichaam meer en beter vet verbranden en word je overspoeld met energie.

Met een goed functionerende lever leef je op, krijg je weer mentale helderheid en focus en zijn vermoeidheid, brain fog en darmklachten verleden tijd.

Een gezonde lever is zonder enige twijfel een gezonde jij.

Rood licht therapie masker voor je gezicht

Bespaar tijdelijk tot 33% op jouw Liver Protection

DIT AANBOD IS TIJDELIJK EN GELDT ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

30 Dagen 100% niet-goed-geld terug garantie

Dit is waarom deze tijdelijke aanbieding in het leven is geroepen

Het duurt vaak jaren om leverbeschadiging op te lopen en de leverfunctie te verslechteren, dat kan natuurlijk niet binnen een paar weken opgelost worden. 

De werkende ingrediënten in Liver Protection™ laten in veel studies zien dat de leverfunctie binnen +- 90 dagen significant kan verbeteren, mits ze op constante basis worden ingenomen.

Daarom is deze tijdelijke aanbieding in het leven geroepen om Liver Protection™ te bestellen voor meerdere maanden, zodat je de beste resultaten kunt ervaren op de langere termijn.

Je kunt nu tot wel 25% besparen op jouw bestelling Liver Protection™.

Weet echter dat de voorraad enorm hard gaat sinds deze aanbieding online staat, en dat dit geldt zolang de voorraad strekt.

”Ik startte met liver protection en ik voelde al snel dat mijn vertering  veel beter werd en ik ook wel wat meer energie kreeg. Super product!

 – Marion

”Dit product is een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een jongere en mooiere huid”

 – Malou

Rood licht therapie masker voor je gezicht

Bespaar tijdelijk tot 33% op jouw Liver Protection

DIT AANBOD IS TIJDELIJK EN GELDT ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

30 Dagen 100% niet-goed-geld terug garantie

Bestel Liver Protection nu het nog kan

Toen Liver Protection™ een tijdje geleden voor het eerst werd aangeboden aan bestaande klanten vloog de gehele voorraad binnen 72 uur de deur uit.

We hadden van te voren al wel het idee dat er veel interesse zou zijn, maar zo snel hadden we nooit verwacht!

Nu de voorraad is aangevuld wordt Liver Protection™ ook aangeboden via social media kanelen. Mond op mond reclame verspreid als een lopend vuurtje.

Omdat Liver Protection wordt gemaakt door een (nog) klein bedrijf werken ze niet met reusachtige voorraden. Als de voorraad er weer doorheen is dan kan het een paar weken tot maanden duren voordat er weer nieuwe potjes zijn.

Profiteer nu dus van het tijdelijke aanbod en bespaar tot wel 33% op jouw Liver Protection™

Het is tijd om op de best mogelijke manier voor je lever te zorgen!

Rood licht therapie masker voor je gezicht

Bespaar tijdelijk tot 33% op jouw Liver Protection

DIT AANBOD IS TIJDELIJK EN GELDT ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

30 Dagen 100% niet-goed-geld terug garantie